Hero billede

Renovering

Står dit hjem, eller dele af det, foran en renovering, så kontakt Falkenberg Entreprise. Vi udfører alle former for opgaver i forbindelse med renovering af boliger og andre ejendomme og vi leverer altid byggeri i højeste kvalitet.

Renovering fra top til bund

Vores kompetencer inden for renovering er omfattende efter mange år i byggebranchen, og derfor kan vi tilbyde løsninger, hvor vi håndterer hele projektet fra start til slut. Samtidig lægger vi vægt på at have en god dialog med dig hele vejen igennem processen, således at du altid er sikker på, at renoveringen tager form efter dine ønsker, ligesom vi naturligvis overholder alle indgåede aftaler.

Står til rådighed under hele projektet

Især for privatkunder kan det til tider være svært at vide, hvilke muligheder man reelt har i forbindelse med en renovering – stor eller lille. Her agerer vi gerne sparringspartner og kommer med faglige input til, hvordan du kan få den bedste løsning.

Vores store fokus på godt håndværk og god service gør, at vi har en bred kreds af meget veltilfredse kunder, for hvem vi typisk udfører mere end blot 1 renoveringsopgave

  • Reparation og udskiftning af døre
  • Nedlægning af gulve
  • Udskiftning af vinduer og termoruder
  • Opsætning og renovering af lofter
  • Renovering og montering af nyt tag
  • Opsætning og renovering af køkkener
  • Opsætning og renovering af baderum og badinventar

Kontakt os allerede i dag for råd og vejledning eller et uforpligtende tilbud på din renovering.
Du velkommen til at kontakte os på telefon 21 91 25 41.

 

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Falkenberg Entreprise må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter