Hero billede

Om os

Falkenberg er en lille virksomhed som har eksisteret uafbrudt siden 2002. Vi har beskæftiget os med opførsel af enfamiliehuse, tilbygninger, garager, samt enkelte større haller til erhverv.

Vi består pt. af 4 medarbejdere fast i virksomheden. Dertil kommer i perioder flere indlejede kolleger. Vi har faste underleverandører til at hjælpe med bl.a. el og VVS.

Vi kører fortrinsvis i en radius af 40-50 km fra Stenlille og har en del hovedentrepriser på forskellige spændende opgaver. Udover de almindeligt forekommende byggeopgaver med bl.a. salg og udskiftning af døre og vinduer fra KPK og Outline, har virksomheden også en gren med professionel salg og montage af trapper i træ. Trapperne produceres alle af den danske fabrik Thy trappper i Nordjylland.

I løbet af foråret 2018 åbner vi for salg og udstilling af køkkener, vinduer og trapper fra vores butik på Hovedgaden i Stenlille.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Falkenberg Entreprise må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter