Ring til os på: 21 91 25 41

Brug for en ekspert? Du er mere end velkommen til at kontakt os - tlf. 21 91 25 41

Falkenberg er en lille virksomhed som har eksisteret uafbrudt siden 2002. Vi har beskæftiget os med opførsel af enfamiliehuse, tilbygninger, garager, samt enkelte større haller til erhverv.
Vi består pt. af 4 medarbejdere fast i virksomheden. Dertil kommer i perioder flere indlejede kolleger. Vi har faste underleverandører til at hjælpe med bl.a. el og VVS.
Vi kører fortrinsvis i en radius af 40-50 km fra Stenlille og har en del hovedentrepriser på forskellige spændende opgaver. Udover de almindeligt forekommende byggeopgaver med bl.a. salg og udskiftning af døre og vinduer fra Total, har virksomheden også en gren med professionel salg og montage af trapper i træ. Trapperne produceres alle af den danske fabrik Thy trappper i Nordjylland.
I løbet af foråret 2018 åbner vi for salg og udstilling af køkkener, vinduer og trapper fra vores butik på Hovedgaden i Stenlille.
Falkenberg Entreprise

Elmevej 4, 4295 Stenlille

+45 21 91 25 41
info@falkenberg-entreprise.dk


Unable to display Facebook posts. 

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.Om os

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Renovering

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Kontakt os

Tryk her for at læse mere


Læs mere